Anuncios

Afectacions a la mobilitat amb motiu de la manifestació de l’ANC i Òmnium Cultural

La manifestació tindrà el seu punt d’inici a les 19.00 hores a la cruïlla entre els carrers de Tarragona i de la Diputació, avançarà pel carrer de Tarragona, en sentit contrari a la circulació, seguirà per l’avinguda de Josep Tarradellas i acabarà la marxa a l’altura dels carrers del Rosselló i de Nicaragua. Es recomana moure’s en metro per les zones afectades.

Amb motiu de la manifestació convocada per l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) i Òmnium Cultural, aquest dissabte, 14 de juliol, hi haurà afectacions de la mobilitat a la ciutat.

La manifestació tindrà el seu punt d’inici a les 19.00 hores a la cruïlla entre els carrers de Tarragona i de la Diputació, avançarà pel carrer de Tarragona, en sentit contrari a la circulació, seguirà per l’avinguda de Josep Tarradellas i acabarà la marxa a l’altura dels carrers del Rosselló i de Nicaragua.

En arribar al punt de finalització, s’oferiran diferents parlaments i una interpretació musical d’una cançó des de l’escenari instal·lat en aquest lloc. La durada dels parlaments serà d’uns 30 minuts.

Talls de trànsit

A les 9.00 hores es tallarà el transit al carrer del Rosselló, entre els carrers de Nicaragua i d’Entença, amb motiu del muntatge de l’escenari on es portaran a terme els parlaments. L’escenari s’ubicarà a la cruïlla de l’avinguda de Josep Tarradellas entre els carrers de Nicaragua i del Rosselló, sense afectar la cruïlla, ja que només restarà tancat al trànsit el carrer del Rosselló.

De les 9.00 a les 24.00 hores, al carrer del Rosselló, entre Nicaragua i Entença, es deixarà un carril útil de sortida cap a Entença per als vehicles estacionats a la zona i als pàrquings veïnals.

A les 16.00 hores començarà el muntatge de les tarimes per a la premsa a l’avinguda de Josep Tarradellas per la banda del Besòs, i es tallarà el trànsit al carrer de Nicaragua en sentit ascendent entre l’avinguda de Roma i el carrer del Rosselló. Mitja hora més tard, a les 16.30 hores, es tallarà el transit a l’avinguda de Josep Tarradellas en sentit ascendent entre l’avinguda de Roma i el carrer del Rosselló.

Al carrer de Nicaragua, de l’avinguda de Roma a l’avinguda de Josep Tarradellas, es tallarà el trànsit excepte per al veïnat que vulgui accedir als seus pàrquings.

A les 18.00 hores s’iniciarà la concentració dels assistents i es tallarà el trànsit del carrer de Tarragona i de l’avinguda de Josep Tarradellas en sentit descendent.

La manifestació, amb inici previst entre les 19.00 i 19.15 hores, es preveu que acabi a les 20.30 hores, amb inici de les actuacions de desmuntatge de totes les instal·lacions, que es preveu que acabi a les 24.00 hores, i la normalització progressiva de la circulació.

Prohibició de l’estacionament

Des de les 7.00 fins a les 22.00 hores del dissabte, 14 de juliol, es prohibeix l’estacionament (incloses les motos a les calçades, voreres i espais reservats en ambdós costats de l’avinguda de Josep Tarradellas entre la plaça dels Països Catalans i el carrer de Còrsega; el costat de Besòs de l’avinguda de Josep Tarradellas i el xamfrà amb Nicaragua, i el xamfrà del costat de Llobregat-mar dels carrers d’Aragó i de Vilamarí.

Talls de trànsit principals durant l’acte

La circulació del carrer d’Aragó, com del de la Diputació, es desviarà a l’altura d’Entença i el trànsit residual per Vilamarí. Mentre que la del carrer de Numància es desviarà a l’altura del carrer de Berlín.

Per la seva banda, des del carrer de Berlín no es podrà accedir a l’avinguda de Josep Tarradellas.

A la plaça dels Països Catalans, davant la façana de l’Estació Barcelona–Sants, es desviarà la circulació residual cap al passeig de Sant Antoni amb carrer de Viriat. Alhora, la circulació en sentit Besòs pel passeig de Sant Antoni i la plaça de Joan Peiró es desviarà cap al carrer dels Comtes de Bell-lloc o pel passeig de Sant Antoni en sentit Llobregat.

Es restringirà totalment la circulació a l’avinguda de Josep Tarradellas, entre els carrers de Berlín i Numància.

Habilitació de zones d’estacionament per a autocars

Per traslladar els manifestants de fora de l’àrea metropolitana, l’organització preveu el desplaçament d’una quantitat elevada d’autocars (es preveuen unes dues-centes unitats) que aniran arribant de forma progressiva.

Per tal de facilitar la parada dels autocars perquè es baixin els assistents de la manifestació i l’estacionament d’aquests vehicles durant la concentració, s’han seleccionat diversos trams de carrers en els quals, excepcionalment durant tota la jornada del 14 de juliol, se’ls permetrà aparcar: al carril bus del carrer de València, entre els carrers d’Entença i de Balmes; al carril bus del carrer de Mallorca, entre els carrers de Rocafort i Balmes, i al lateral mar de l’avinguda Diagonal, entre les avingudes de Gregorio Marañón i Sarrià.

Els autocars han d’estacionar deixant lliures, en tot moment, els passos de vianants, les parades de bus i els accessos als guals, i han de restar estacionats en el mateix lloc, des que hi arribin fins que en surtin, una vegada acabada la concentració.

Hauran de romandre amb el motor aturat i facilitar la visibilitat de la cruïlla i hauran d’estar estacionats a 4 metres dels passos de vianants, semàfors i encreuaments.

Mesures a l’entorn del parc de Bombers de l’Eixample

La vorera del costat mar del carrer d’Aragó, entre el pas de vianants del carrer de Vilamarí i la sortida de vehicles del Parc de Bombers, s’aïllarà al pas dels vianants mitjançant tanques i cinta amb la finalitat de garantir la sortida de vehicles d’emergència en cas necessari per Aragó, en sentit contrari, a partir de Llançà i fins a Vilamarí.

Mou-te en metro

Durant les hores d’afectacions de trànsit es recomana moure’s amb transport públic, especialment amb metro, ja que el transport en superfície (autobusos) es poden veure afectats per les restriccions de la circulació.

Per accedir a l’estació de Sants es recomana l’entrada per la plaça de Joan Peiró, ja que la plaça dels Països Catalans forma part del recorregut de la manifestació i s’hi esperen aglomeracions.

Anuncios

Categorías

About el comunista (95023 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: