La fira referent del sector audiovisual arribarà el 2021

BARCELONA.- La primera edició a Barcelona de la fira Integrated Systems Europe (ISE) se celebrarà del 2 al 5 de febrer de 2021 al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. La reputació internacional, l’atractiu i el potencial innovador de Barcelona han estat claus per decidir establir-hi aquesta fira de referència mundial en sistemes d’àudio i de vídeo.

La reputació internacional, el potencial innovador i el lideratge de Barcelona com a seu de congressos internacionals han estat clau perquè el referent mundial del sector audiovisual s’estableixi a la ciutat per créixer i consolidar-se. Els pavellons de Fira de Barcelona a la Gran Via seran l’escenari de la fira Integrated Systems Europe a partir del febrer del 2021. 

La infrastructura de la Fira de Barcelona, amb vuit pavellons al recinte de la Gran Via i més de 200.000 metres quadrats, i les condicions ideals de Barcelona com a ciutat capdavantera en els àmbits de la tecnologia i la imatge van propiciar l’elecció de la ciutat com a seu del congrés. L’arribada d’una nova fira internacional obre i potencia l’ecosistema emprenedor i econòmic de la ciutat.

La Integrated Systems Europe es va crear el 2004 i els darrers anys s’ha celebrat a Àmsterdam. Té una assistència de més de 80.000 visitants i reuneix prop de 1.300 expositors. El creixement de la fira durant els últims anys va fer que els organitzadors en busquessin una nova seu.

El creixement de Fira de Barcelona

Fira de Barcelona és capdavantera pel que fa a l’organització de congressos segons el rànquing de referència del sector, l’Associació de Congressos i Convencions Internacionals. El 2017 Fira de Barcelona va facturar més de 188 milions d’euros, un 25% més amb relació al 2015,amb més de 140 salons i congressos celebrats i un miler d’activitats professionals.

About ELCOMUNISTA.NET (82718 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com
A %d blogueros les gusta esto: