Anuncios

Maquillatge i so, nous ensenyaments a Sant Andreu

A partir del setembre el veïnat de la Trinitat Vella gaudirà de nova oferta formativa en maquillatge i so. La iniciativa pretén aprofitar la vinculació tradicional del barri amb les arts escèniques.

L’entitat encarregada de gestionar el centre formatiu i de posar en marxa un projecte que fomenti les arts escèniques és la Trinijove, que té una llarga trajectòria al barri en els camps de la formació i inserció sociolaboral.

El curs començarà el 17 de setembre i els estudis s’impartiran en horari de tarda, amb una durada de 165 hores teòriques i 10 hores més de pràctica. Aquestes hores de pràctica s’hauran d’oferir de manera obligatòria en les entitats culturals i artístiques del barri en el marc del cicle festiu, per assegurar així el retorn social al veïnat dels coneixements adquirits.

De la mateixa manera, el centre disposarà d’un servei d’acompanyament a l’estudiant, que n’afavoreixi la inserció laboral, i d’un servei d’orientació acadèmica o formativa per millorar-ne la trajectòria professional.

L’escola estarà situada al carrer de la Mare de Deu de Lorda, número 2, en un local de 500 metres quadrats cedit pel consistori a la Trinijove.

Més oferta formativa al districte

El Districte de Sant Andreu fa un pas més per reforçar les polítiques públiques de formació professional i posa l’accent en els barris menys cèntrics. Alhora, impulsa dinàmiques comunitàries que ajudin a reforçar-ne el teixit cultural, interactuar amb les entitats ja existents i millorar la cohesió social de la zona.

Anuncios

Categorías

About el comunista (95107 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: