Coberta verda al Museu de Ciències Naturals

Projectada per a la primavera de l’any 2019, la nova superfície enjardinada de 7.100 metres quadrats del museu esdevindrà un espai d’observació, estudi i investigació lligat a la natura i al paisatge mediterrani.

El nou acabat de la coberta del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, situat al parc del Fòrum, es preveu de caràcter vegetal, d’interès científic i d’experimentació, i també com un exemple de referència per a la resta de cobertes verdes de clima mediterrani.

La instal·lació de la nova superfície enjardinada, de 7.100 metres quadrats, inclourà el màxim nombre d’espècies i té l’objectiu de reconstruir ecosistemes naturals amb plantes d’espècies autòctones per afavorir les comunitats vegetals mediterrànies dominades per plantes herbàcies fàcils d’aconseguir, de mantenir, de gestionar i amb capacitat d’atreure fauna.

Aquest nou projecte suposarà la reparació, el manteniment i la nova vida de la coberta de l’edifici, concebuda i executada en el seu moment com una gran extensió d’aigua blavosa, metàfora del Mediterrani.

Zones d’enjardinament:

  1. Àrea didàctica d’acollida
  2. Prat d’espècies anuals típic de Barcelona amb plantes de flor
  3. Prat d’espècies anuals típic de Barcelona amb espècies tolerants a la proximitat del mar
  4. Zona de geòfits i plantes bulboses
  5. Aiguamoll
  6. Prat mediterrani (no segat)

L’actuació s’emmarca en la mesura de govern d‘impuls de la infraestructura verda urbana, que planteja la promoció i creació de cobertes verdes públiques i privades i comunitàries com a part del procés d’increment del verd a la ciutat, a més de nous parcs, carrers i façanes.

About el comunista (67399 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: