Anuncios

Compromís demana a la ministra d’Hisenda que signe l’autorització perquè els forestals cobren allò promès

El portaveu de Compromís al Senat, Carles Mulet, ha exigit hui a la ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, que signe d’una vegada els documents que siguen necessaris per autoritzar la pujada salarial als bombers forestals de Tragsa. “Ja està bé d’anar fent declaracions al respecte si hi ha la voluntat com ahir va dir el president Sánchez, quan hi ha tot un col·lectiu descontent i plenament mobilitzat amb alguns treballadors a Castelló en vaga de fam que es prenen molt seriosament les seues responsabilitats. Que autoritze el pagament immediatament”, ha demanat Mulet.

El col·lectiu de bombers forestals de la Generalitat Valenciana fa setmanes que están visibilitzant les seues reclamacions referent a l’adequació salarial i segona activitat. Els senadors de la coalició van demanar en l’últim Ple a la pròpia Montero una solució ràpida davant una situació en la que hi ha l’acord Tragsa-Generalitat, està prevista la partida econòmica i unes funcions assumides que realitzen els bombers forestals autonòmics helitransportats i terrestres des el mes de gener.

El Ministeri d’Hisenda encara no ha autoritzat l’aplicació del nou conveni. “Des de Compromís recolzem sense fissures a aquest col·lectiu i els acords assolits amb l’administració”, ha afegit el senador territorial. Aquesta mateixa setmana la coalició ha presentat diverses preguntes referides als forestals, amb l’objectiu de formalitzar una proposta perquè aquests treballadors d’emergències, bombers amb caràcter general, siguen considerats a nivell d’activitat en base a les seues funcions i no vinculats a la silvicultura i l’agricultura. Els dos senadors, Carles Mulet i Jordi Navarrete han manifestat aquesta mateixa setmana la seua solidaritat als treballadors en vaga de fam.

Anuncios
About el comunista (68385 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: