La ciutat intel·ligent, més a prop de la ciutadania amb la Smart City Week

La Smart City Week tindrà lloc del dia 5 a l’11 de novembre i convertirà els barris de la ciutat en espais oberts al diàleg, la reflexió i l’aprenentatge amb l’objectiu de debatre sobre els reptes, els límits i les oportunitats que ens ofereixen les ciutats intel·ligents. El programa inclou més de cinquanta activitats repartides pels deu districtes de la ciutat, entre les quals destaquen conferències, debats, itineraris, visites guiades i tallers per a tota la família.

Aquesta setmana té com a objectiu reflexionar i experimentar sobre la relació entre les persones, la tecnologia i les ciutats, de manera que els continguts de l’Smart City Expo World Congress tinguin un retorn social positiu per a la ciutadania.

El programa de la Smart City Week s’estructurarà al voltant de quatre eixos fonamentals que representen la relació de la ciutadania amb els elements del seu entorn: la casa, el barri, la ciutat i el món. La temàtica de cada eix servirà de fil conductor per debatre sobre les aplicacions de la tecnologia en àmbits com l’habitatge, la mobilitat o el comerç.

L’acte d’obertura d’aquest esdeveniment, que se celebrarà el proper dia 5 de novembre a la tarda, coincidirà amb la inauguració oficial de Ca l’Alier, el nou centre d’innovació urbana de Barcelona, i que durant aquesta setmana oferirà una part important de les activitats de la Smart City Week.

About el comunista (68103 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: