Anuncios

Preservada la identitat comercial a Gran de Sant Andreu

BARCELONA.- El nou Pla d’usos del carrer de Gran de Sant Andreu regula l’obertura de nous establiments de restauració i d’oci per preservar el comerç de proximitat, protegir els interessos veïnals i garantir l’equilibri de les activitats que s’hi desenvolupin.

El pla té l’objectiu de protegir les botigues de barri de l’arribada d’establiments contraris a la identitat local i al replantejament urbanístic que s’està executant al carrer. Unes millores que alhora poden atreure teixit econòmic perjudicial per als interessos veïnals.

En concret, està en marxa la pacificació de Gran de Sant Andreu, que donarà prioritat als vianants i la bicicleta per afavorir la passejada, i la construcció del nou mercat del barri que millorarà la integració amb l’entorn.

L’ordenació d’usos inclou les parcel·les que tenen façana al carrer de Gran de Sant Andreu, entre el passeig de Santa Coloma i el carrer de Rovira i Virgili, al carrer del Mercat, a la plaça de Comerç i a la porxada de la plaça del Mercadal.

Un pla del veïnat

El projecte per delimitar les activitats a Gran de Sant Andreu s’ha treballat amb entitats veïnals, comercials, culturals i de restauració per tal d’adequar la regulació a les necessitats dels diferents col·lectius.

  • Activitats musicals, restauració i botigues de degustació: hi pot haver una superfície màxima de 350 metres quadrats en un radi de 50 metres amb un límit de 300 metres quadrats per establiment.
  • Autoserveis i supermercats: poden tenir una superfície màxima d’entre 149 i 250 metres quadrats,segons el tipus d’establiment, i en un radi de 50 metres aquestes activitats no poden superar els 600 metres quadrats.
  • Establiments alimentaris polivalents i amb màquines expenedores: en un radi de 50 metres no poden superar els 500 metres quadrats de superfície total i cada establiment pot ocupar un màxim de 150 metres quadrats.

Per poder elaborar el nou Plans d’usos, el Govern municipal ha suspès durant un any, de desembre de 2017 a desembre de 2018, l’atorgament de noves llicències d’activitats de concurrència pública.

Anuncios
About el comunista (67500 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: