Les carpes del mercat provisional de Sant Antoni deixen pas a més espai per al veïnat

BARCELONA.- El tram de la ronda que ocupava el mercat provisional de Sant Antoni es transformarà en un espai per a l’ús veïnal més verd i més confortable, que també afavorirà la dinamització del teixit comercial del barri.

Aquesta darrera setmana ha començat el procés de desmuntatge d’un element que ja s’havia convertit en part del barri: les carpes del mercat provisional de Sant Antoni. Des de la reobertura de l’edifici del mercat la passada primavera i el trasllat de les parades a casa, ara és el moment de tornar la ronda al barri.

El projecte de recuperació de la via inclou l’adequació de la llosa que sostenia les carpes, la instal·lació de nou mobiliari urbà, com bancs i cadires, i l’ampliació de la xarxa d’enllumentat. A més, per millorar el confort i el caràcter de punt de trobada de l’espai, s’hi plantaran 48 arbresi es pintaran jocs infantils al paviment.

finals de novembre finalitzarà la retirada de les estructures del mercat provisional de Sant Antoni, fet que permetrà iniciar les actuacions previstes i que es duran a terme al llarg del desembre i de principis de febrer. Està previst que la remodelació estigui a punt per la festa major del barri, que se celebrarà de l’11 al 20 de gener.

Reforma definitiva de la ronda

Està previst que a principis de 2020 s’iniciïn els treballs definitius de remodelació per transformar la ronda de Sant Antoni en un eix més verd i pacificat, on vianants, bicis i transport públic guanyin espai. El projecte de reurbanització s’elaborarà a partir de la recollida de les demandes i reivindicacions dels agents del barri (veïnat, comerciants i entitats) per tal que el futur de la ronda es decideixi de manera consensuada.

L’actuació prevista es dividirà en dues fases: la primera, entre el carrer d’Urgell i de Floridablanca, i la segona, des de Floridablanca fins a la plaça de la Universitat.

About ELCOMUNISTA.NET (75058 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com
A %d blogueros les gusta esto: