Anuncios

La mobilitat del futur es liderarà des de Barcelona

El projecte MOBILus, encapçalat per Barcelona i format per un partenariat amb 48 membres de 15 països, ha estat l’escollit per l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia (EIT) per liderar una de les seves comunitats d’innovació (Knowledge and Innovation Community).

L’objectiu d’aquest projecte és buscar solucions a la mobilitat urbana i trobar nous usos als espais urbans a fi d’assegurar l’accessibilitat, la sostenibilitat i l’eficiència dels sistemes de transports. Alhora, es preveu que l’activitat desenvolupada per MOBILus permeti estimular i donar suport a l’activitat econòmica i investigadora al voltant de la mobilitat.

Liderat per l’Ajuntament, MOBILus és un projecte que integra el sector públic, educatiu i empresarial, amb membres com la Universitat Politècnica de Catalunya o la University College London, el grup BMW i altres ciutats com Copenhaguen. La seu s’instal·larà a Ca l’Alier, al districte de Sant Martí.

L’EIT finançarà el projecte amb una injecció inicial de 4 milions d’euros per permetre que estigui operatiu al més aviat possible, i a partir del 2020 la inversió s’incrementarà progressivament fins als 80 milions d’euros.

Anuncios

Categorías

About el comunista (95179 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: