Anuncios

Compromís encapçalarà un front per les inversions si els pressupostos “no donen un tracte just al poble valencià”

El portaveu d’Economia i Pressupostos de Compromís al Congrés, Ignasi Candela, ha advertit a Pedro Sánchez que Compromís encapçalarà un front per les inversions “si els pressupostos que presentarà aquest divendres no donen un tracte just al poble valencià”.

“No acceptarem un tracte discriminatori cap a la Comunitat Valenciana en els pressupostos”, ha afirmat Candela, que també ha emplaçat a la resta de diputats i diputades valencianes a “complir amb el mandat de les urnes i defensar un tracte d’igual a igual amb la resta dels territoris d’Espanya “.

Segons Candela, la formació valenciana, que ja va encapçalar un front per les inversions justes en els anteriors pressupostos del PP, “defensa i defensarà unes inversions justes i basades en criteris objectius hi haja qui hi haja al Govern, per això vam presentar un Mecanisme de Distribució d’inversions Reals que garanteix un repartiment just i equitatiu entre tots els territoris, basat en criteris poblacionals i de necessitat econòmica “.

Anuncios
About el comunista (23893 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: