Ferri: “El juí en el Tribunal de Comptes obri la porta a què els responsables del saqueig de la F1 paguen de la seua butxaca el forat que van deixar”

El síndic del grup parlamentari Compromís, Fran Ferri, ha mostrat la satisfacció de la seua formació després de que el Tribunal de Comptes haja fixat per al pròxim 4 d’abril l’inici del juí pel rescat de l’empresa de la Fórmula 1, Valmor, amb diners públics dins del procés obert per la denúncia de Compromís.

Segons recorda Ferri al setembre de 2013 Compromís denuncià davant del Tribunal de Comptes la compra per part del govern del PP de l’empresa que s’encarregava d’organitzar el Gran Premi de Fórmula 1 de València, assumint tots els seus deutes.

Com explica Ferri “allò va ser una utilització indeguda de fons públics per part del govern del PP, comprant Valmor Sport SL al marge de qualsevol consideració d’utilitat pública. La finalitat de la nostra denúncia davant el Tribunal de Comptes era que se li aplicara als responsables d’aquella compra la figura del reintegrament per abast i hagueren de pagar personalment el perjudici econòmic que la injustificada compra d’esta empresa i l’assumpció dels seus deutes ha tingut per a les arques públiques”.

“El govern del PP va dir que la Fórmula 1 ens anava a eixir debades als valencians i en realitat va ser ruïnosa per a les arques públiques, encara que molt beneficiosa per als amics del PP. Com sempre hem dit, no és suficient amb què els corruptes paguen penalment per les seues malifetes, el que volem és que tornen als valencians i valencianes els diners saquejats, el juí al Tribunal de Comptes ens apropa més a què finalment açò en este cas ocórrega”, ha conclòs el síndic de Compromís.

About ELCOMUNISTA.NET (87325 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com
A %d blogueros les gusta esto: