Compromís registra una Proposició de Llei perquè el Govern assumisca el deute de la Marina de València

El grup de Compromís en el Congrés ha registrat una Proposició de Llei in extremis perquè el Govern condone el deute de la Marina de València com va anunciar el president, Pedro Sánchez, el setembre passat.

Compromís exigeix que abans que es dissolguen les Corts es blinde per reial decret l’assumpció parcial del deute del Consorci València 2007 per l’Administració General de l’Estat, ja que el Tresor Públic va avalar el deute de l’organisme encarregat d’organitzar l’America’s Cup i l’esdeveniment no va generar el retorn necessari per a atendre aquests
pagaments.

Per al portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví: "L’assumpció del deute del Consorci València 2007 és un compromís que ha d’anar més enllà dels pressupostos, la Marina de València és un pol d’innovació empresarial, social i cultural per a tot l’Estat”.

“Des de Compromís sempre hem defensat que el deute de la Copa Amèrica de vela mereix el mateix tracte que la de les Expos de Sevilla i Zaragoza o les olimpíades de Barcelona, els valencians mereixem el mateix tracte que altres grans esdeveniments. Esperem que tots els partits amb representació en les institucions valencianes facen seua aquesta proposta, que no és una altra que l’Estat es faça càrrec del deute del Consorci València 2007”, ha explicat Baldoví.

En la iniciativa de Compromís també s’insta al Govern a establir les negociacions oportunes amb la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de València per a garantir que es mantinga una adequada gestió de l’espai actualment gestionat pel Consorci València 2007.

About el comunista (69237 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: