Barcelona recull el premi que la reconeix com la primera gran ciutat de l’Estat amb major inversió social per habitant

El primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, recull el premi que atorga l’Associació Estatal de Directores i Gerents en Serveis Socials en reconeixement al fet que la inversió en Serveis Socials per habitant ha crescut un 14,4% en només un any a la ciutat de Barcelona.

Barcelona compleix amb tots els criteris per ser considerada una de les 31 ciutats de més de 20.000 habitants que aplica criteris d’excel·lència social a l’Estat.

L’Associació de Directores i Gerents de Serveis Socials ha fet entrega, en el seu XXV Congrés que té lloc a Madrid, dels premis a entitats i persones destacades en matèria de serveis socials o de política social. La ciutat de Barcelona ha tornat a ser considerada per segon any consecutiu com la primera gran ciutat de l’Estat amb major inversió social per habitant. L’informe anual que elabora l’Associació classifica els 404 ajuntaments de l’Estat amb més de 20.000 habitants seguint només criteris d’inversió social i reconeix els 31 ajuntaments que han fet aquest esforç pressupostari i han assolit l’excel·lència en inversió social.

El primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, que ha estat l’encarregat de recollir el guardó a Madrid, ha destacat que aquest premi “és un reconeixement a una gestió rigorosa que ha multiplicat la inversió social malgrat el maltractament infringit pel PP al món local”. La nostra prioritat és atendre les persones i per això el nostre pressupost en drets socials ha augmentat un cinquanta per cent aquest mandat, política de la qual estem orgullosos i que ara se’ns reconeix”, ha dit Pisarello.

En base al seu informe s’aprecia que Barcelona ha augmentat un 14,4% la inversió social per habitant en només un any, en passar de 167,64 euros per persona de l’any 2016 fins als 191,79 euros de l’any següent. La capital catalana se situa així en la vuitena posició del rànquing entre 404 ciutats, només superada per Errenteria, Santurtzi, Arrasate, Eibar, Alcalá la Real, Cullera i Baza.

Pots consultar aquí la nota completa de l’Associació Estatal de Directores i Gerents en Serveis Socials:
https://www.directoressociales.com/prensa/437-31-ayuntamientos-mayores-de-20-000-habitantes-alcanzan-la-excelencia-en-inversi%C3%B3n-en-servicios-sociales,-y-40-pueden-considerarse-pobres-en-servicios-sociales.html

About ELCOMUNISTA.NET (88467 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com
A %d blogueros les gusta esto: