Anuncios

Així és com hauria de ser una ciutat de pau segons els joves de Barcelona

L’Audiència Pública ha culminat un procés de debat al voltant del tema “Barcelona, ciutat de pau”, on una representació de 250 nois i noies de 37 centres educatius han presentat al Saló de Cent, davant de representats dels grups polítics, les propostes per fomentar la cultura de la pau a la ciutat.

Des del mes de setembre i fins a l’abril, més de 1.630 alumnes de 37 centres educatius de Barcelona han elaborat propostes i han aprofundit en l’objectiu de l’Audiència d’enguany: entendre Barcelona com una ciutat de pau per a la convivència ciutadana i els drets fonamentals.

Els alumnes han proposat que a les escoles hi hagi una assignatura d’educació emocional i ètica, que hi hagi més espais de suport i acompanyament per als joves que es troben en centres de menors, que s’organitzin més xerrades contra el masclisme i el racisme i que es creï un protocol per a situacions d’assetjament escolar, entre d’altres.

L’Audiència Pública als nois i noies de Barcelona promou un procés participatiu a través del qual infants i adolescents d’entre 11 i 17 anys de diferents centres escolars de la ciutat —de sisè de primària, de secundària i batxillerat i d’educació especial— fan suggeriments i proposen idees per millorar la vida a la ciutat.

El tema de la 25a Audiència Pública, que es treballarà el curs 2019-2020, serà “Barcelona coeducadora”.

Anuncios
About el comunista (68097 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: