Anuncios

Els guanyadors del Premi d’Arquitectura Contemporània de la Unió Europea – Premi Mies van der Rohe reben el guardó a Barcelona

Janet Sanz presenta en roda de premsa els projectes guardonats. La transformació de 530 habitatges – Grand Parc Bordeaux de Lacaton & Vassal Architectes, Frédéric Druot Architecture i Christophe Hutin Architecture és el guanyador del Premi 2019, i els guanyadors d’Arquitectura Emergent són l’estudi de Toulouse BAST per al treball E26 (refectori escolar) a Montbrun-Bocage.

L’EU Mies Award Day se celebra avui i compta amb una sessió gratuïta de debats i conferències sobre la transformació de la vida de les persones i la comunitat, anomenada “EU Mies Award Talks”. Inclourà participants de la Future Architecture Platform.

També hi haurà la inauguració de l’exposició del Premi d’Arquitectura Contemporània de la Unió Europea – Premi Mies van der Rohe 2019 al Palau Victòria Eugènia i presentació del catàleg.

La jornada culmina amb la cerimònia de lliurament de premis al Pavelló Mies van der Rohe de Barcelona.

Descarregar document en format PDF

Anuncios
About el comunista (67257 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: