Anuncios

Urtasun: “Sense recursos no hi ha política feminista, per això Elsa Artadi diu que ells són l’oposat al feminisme d’Ada Colau”

El candidat d’ECP a les europees recorda que “mentre els governs convergents han retallat un 30% les partides d’igualtat, l’Ajuntament ha doblat les places en pisos d’acollida per a víctimes de la violència masclista”.

“Sense recursos no hi ha política feminista, per això Elsa Artadi diu que ells són l’oposat al feminisme d’Ada Colau”. Així de contundent s’ha mostrat avui el candidat d’En Comú Podem a les eleccions europees, Ernest Urtasun, en relació a les paraules de la candidata de JxCat a l’alcaldia de Barcelona en què va situar la seva candidatura com l’oposat al feminisme d’Ada Colau. “Li agraeixo la sinceritat”, ha rematat Urtasun, que ha concretat que “són l’oposat perquè mentre els governs del partit de la senyora Artadi han retallat un 30% les partides d’igualtat, l’Ajuntament d’Ada Colau ha doblat les places en pisos d’acollida per a víctimes de la violència masclista”.

En un acte celebrat aquesta tarda a l’Ateneu del Raval de Barcelona i titulat ‘Construïm una Europa Feminista’, Urtasun ha destacat la necessitat d’una “estratègia integral amb perspectiva de gènere que afecti totes les polítiques de la Unió Europea”. Per això ha anunciat que “treballarem en una directiva de lluita contra la violència de gènere a la UE i per desbloquejar directives com la d’antidiscriminació, que està parada des de 2012, o la que regula les quotes als consells executius de les empreses”. Entre les prioritats, també ha destacat “aconseguir una vicepresidència de feminismes perquè la Comissió Europea sigui paritària, cosa que fins ara no ha estat així”.

El candidat d’En Comú Podem ha recordat que “malgrat que hem tingut l’agenda feminista aturada a la Comissió Europea, els carrers han estat al peu del canó i han seguit lluitant pels drets de les dones”. Per això, ha dit, ja és hora que totes aquestes reivindicacions es reflecteixin també a les institucions.

Anuncios
About el comunista (67945 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: