Anuncios

El districte de Sants-Montjuïc obre una part del carrer Diputació com a vial cívic i d’ús per a vianants

BARCELONA.- Des d’avui el carrer de la Diputació confluent amb el carrer de la Creu Coberta és una via oberta a la ciutadania amb una vorera de set metres d’ample.

Aquet tram habilitat per l’ús de vianants compta amb una plataforma única per la qual només passaran vianants, bicicletes i vehicles de serveis.

Aquest tram s’inclou en el projecte de la Superilla d’Hostafrancs.

L’Ajuntament de Barcelona ha obert i pacificat el tram del carrer Diputació que uneix els carrers de Tarragona i de la Creu Coberta, al barri d’Hostafrancs. L’obertura d’aquesta prolongació en corba del carrer de la Diputació, ara convertit en vial cívic, forma part de les actuacions per incloure tota aquesta àrea pacificada de trànsit a la Superilla de Sants-Hostafrancs.

El nou tram del carrer de la Diputació no té res a veure amb la seva secció típica de l’Eixample (voreres de cinc metres i calçada de 10 m). Així doncs, en aquest tram hi ha una vorera de set metres d’ample i una semiplataforma única per la qual només passaran vianants, bicicletes i els vehicles de servei.

A la vorera s’han plantat acàcies del Japó i a la semiplataforma, mèlies. A més, a l’encreuament amb el carrer de la Creu Coberta hi ha ara un pas de vianants que uneix el carrer de la Diputació amb el de Mir i Geribert. I, al carrer de Tarragona, la vorera travessa l’encreuament i també tindrà continuïtat a través del carrer del Príncep Jordi.

Per fer realitat la Superilla de Sants-Hostafrancs en aquest sector, també s’ha canviat el sentit de circulació del carrer de Sant Nicolau i s’ha reformat el carrer del Consell de Cent, incorporant-hi un carril bici bidireccional que ja uneix el carrer de Tarragona amb el de la Creu Coberta.

Anuncios
About el comunista (68068 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: