Iglesias, cada cop més preocupat: «Venen moments molt difícils»

El secretari general d’Unidas Podemos i vicepresident segon del govern espanyol, Pablo Iglesias, ha assegurat aquest dissabte que la crisi del coronavirus afectarà encara més a l’àmbit social. Considera que «venen moments molt difícils» i que el pitjor encara no ha arribat.

A la reunió per videoconferència del Consell Ciutadà Estatal del seu partit, Unidas Podemos, ha defensat seguir treballant i s’ha mostrat «moderadament satisfet» per les decisions que el govern de coalició ha pres en un moment de crisi que marcaran la “direcció històrica de les pròximes dècades».

El líder de la formació morada ha repassat les mesures que el govern va aprovar abans de la pandèmia, entre les quals es troba la moratòria dels desnonaments o l’actualització de les pensions. Ha aprofitat també per fer un repàs d’aquelles aprovades durant la pandèmia de la Covid-19 com és l’ingrés mimin vital, una iniciativa que la seva força política ha defensat des dels seus inicis.

Iglesias ha acusat a l’oposició, a la qual ha anomenat «dreta enrabiada», de tractar d’influir en alguns poders de l’Estat perquè -ha dit- saben que no tornaran a governar.

«Es dediquen a la crispació i a la contaminació acústica perquè són conscients que no van a sumar i no tornaran a governar en molts anys, per molt que pretenguin influir en alguns poders de l’Estat i per molt que insisteixin en l’estratègia de la tensió «, ha afirmat Pablo Iglesias en referència a el PP ja Vox en el discurs inicial davant el Consell Ciutadà Estatal del seu partit.

Encara que no ha citat de manera directe a Vox i al PP, Iglesias apel·lava a aquestes dues formacions quan ha assegurat que «menteixen i piquen de peus» i «es dediquen a la crispació».

«La dreta de l’enrabiada i de la cassolada no governarà a Espanya perquè mai sumarà majoria al Congrés per fer-ho», ha dit Pablo Iglesias.

elnacional.cat

About ELCOMUNISTA.NET (71468 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com
A %d blogueros les gusta esto: