El missatge de Rufián als «votants» de Joan Carles I

El portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha estat un dels primers a reaccionar a la notícia que la Fiscalia investigarà el rei emèrit Joan Carles I per les comissions de l’anomenat «AVE del desert», que unirà les ciutats de Medina i la Meca, a l’Aràbia Saudita.

«Males notícies per als que van votar el rei», ha piulat amb ironia el republicà, per tal de remarcar el fet que la prefectura de l’Estat no és escollida a través d’unes eleccions democràtiques.

La investigació se centrarà a delimitar o descartar que hi hagi hagut delicte en els fets que van tenir lloc durant la fase II d’aquest projecte, el juny del 2014, quan Joan Carles de Borbó va deixar d’estar protegit per la inviolabilitat que reconeix la Constitució al cap d’Estat.

elnacional.cat

About ELCOMUNISTA.NET (71915 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com
A %d blogueros les gusta esto: