Festival Grec 2020: reinvenció, resistència, creació

La 44a edició del festival aprofundeix el seu compromís amb la ciutat rebaixant el preu de les entrades a 15 euros, facilitant la retransmissió d’alguns dels seus espectacles i obrint la programació a propostes en línia.

El Grec 2020 presenta un programa que fa bandera del talent i la creativitat locals i manté tots els compromisos de coproducció que havia contret afegint-n’hi de nous.

Començarà el 30 de juny i s’allargarà fins a l’estiu del 2021. Acollirà 108 propostes a les seves tres seccions: 48 al Grec Festival, 24 al De Grec a Grec i 36 a Grec en Obert.

El Grec Festival de Barcelona ha encarregat una auditoria permanent del seu pla de contingència per vetllar en tot moment per la seguretat d’espectadors i espectadores, artistes i personal tècnic que el fan possible.

La inauguració d’enguany serà un homenatge al personal sanitari i als treballadors i treballadores d’àmbits essencials que han estat lluitant en primera línia en els moments difícils de la pandèmia.

betevé serà el mitjà de comunicació oficial del Festival Grec d’enguany.

Descarregar dossier en format PDF

barcelona.cat

About ELCOMUNISTA.NET (71675 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com
A %d blogueros les gusta esto: