Colau critica Salut per no haver demanat que Barcelona passi a fase 3

Ada Colau ha lamentat aquest divendres que el Govern de la Generalitat no hagi demanat al Ministeri de Sanitat del govern espanyol que Barcelona i la regió metropolitana passin a la fase tres del pla de desescalada per la pandèmia del coronavirus dilluns vinent, com sí ho faran Girona i la Catalunya Central.

L’alcaldessa de la capital catalana ha subratllat que, pel que fa a la disminució de l’impacte del coronavirus, “les dades són bones”, per la qual cosa s’ha mostrat sorpresa pel fet que el Departament de Salut no hagi demanat el canvi. En tot cas, ara l’Ajuntament demana fer el canvi al llarg de la setmana vinent, sense esperar al pròxim cap de setmana per evitar la coincidència amb la revetlla de Sant Joan.

En declaracions als mitjans Colau ha recordat que, si no hi ha canvis, ara mateix el traspàs a fase tres tocaria el pròxim cap de setmana, per la qual cosa coincidiria amb el dia festiu. “Això pot produir que hi hagi una acumulació de mobilitat”, ha alertat.

Per això el consistori barceloní insisteix que seria més prudent fer el canvi de fase abans de tal manera que hi pogués haver una “mobilitat esglaonada” abans de la revetlla.

elnacional.cat

About ELCOMUNISTA.NET (71509 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com
A %d blogueros les gusta esto: