VÍDEO: Pràctiques de tir amb les fotos de Sánchez, Iglesias o Echenique

Segons informa el periodista Miquel Ramos, agents de la Policia Nacional denuncien un vídeo que circula en grups de whatsapp privats on es veu un home practicant tir amb fotografies del president espanyol Pedro Sánchez però també d’altres polítics del govern socialista i Podemos com Pablo Iglesas, Irene Montero, Pablo Echenique o Fernando Grande-Marlaska.

L’autor d’aquests trets contra fotografies de polítics del govern espanyol es desconeix i també l’arma utilitzada. Tot i que en el vídeo surt a cara descoberta i el periodista que publica la notícia indica que l’arma sembla una Franchi SPS 350, una de «les utilitzades per la policia» segons Ramos. El vicepresident espanyol Pablo Iglesias ha denunciat el vídeo a través de twitter: «Ni tan sols les amenaces de mort d’aquests pseudocomandaments d’ultradreta ens distrauran de la nostra feina per reforçar la justícia social i una recuperació econòmica que no deixi ningú enrere».

elnacional.cat

About ELCOMUNISTA.NET (71763 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com
A %d blogueros les gusta esto: