Detingut l’exmilitar que va disparar contra fotos de Sánchez i Iglesias

Agents de la Guàrdia Civil han detingut aquest matí l’exmilitar que apareix en un vídeo disparant contra fotos de membres del govern espanyol en una galeria de tir a Màlaga, segons avança eldiario.es. El detingut ha estat traslladat a dependències de la Guàrdia Civil.

La detenció ha tingut lloc poc després que l’autor dels trets ha estat identificat. Es tracta d’un antic membre de les Forces Armades que actualment treballa com a taxista a Màlaga.

L’home apareix en un vídeo que es va difondre ràpidament per les xarxes socials ahir dijous, on se’l veu disparant amb escopeta contra fotografies de Pedro Sánchez, Pablo Iglesias, Fernando Grande-Marlaska, Irene Montero i Pablo Echenique. El vídeo simula un judici i quan una persona crida «sentència» es veu l’exmilitar disparant els trets. En acabar els trets se sent una sonora riallada.

elnacional.cat

About ELCOMUNISTA.NET (71711 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com
A %d blogueros les gusta esto: