Barcelona Energia abarateix les tarifes de la llum

Per oferir una tarifa adaptada a les necessitats de la situació post-covid-19, Barcelona Energia aplicarà una rebaixa en els preus de les tarifes fixes del 8% de mitjana, un estalvi anual d’entre 40 i 60 euros en la factura de la llum. La comercialitzadora pública d’energia de l’àrea metropolitana de Barcelona, que dona servei a més de 1.800 usuaris i usuàries, ofereix una nova tarifa per a comerços i petites empreses.

La mesura de la rebaixa dels costos de la factura de la llum s’afegeix a l’ajornament del pagament de la factura de la llum del segon trimestre del 2020, durant el període de la crisi sanitària de la covid-19. La comercialitzadora elèctrica metropolitana, Barcelona Energia, ha creat una nova tarifa dirigida a autònoms, pimes i comerços i un servei d’assessorament per ajudar-los en l’estalvi energètic. La nova tarifa es pot contractar principalment a través del web de Barcelona Energia.

Barcelona Energia va començar a donar servei a la ciutadania l’1 de gener de 2019. L’operador elèctric metropolità no només compra i ven energia, sinó que també adquireix un compromís amb les energies renovables, ofereix un servei de proximitat amb assessoria personalitzada, utilitza sistemes de transparència en la gestió, aposta per la innovació incentivant l’autoconsum i impulsa la participació ciutadana mitjançant la plataforma Decidim Barcelona Energia.

Sobre Barcelona Energia

La comercialitzadora pública d’energia de l’àrea metropolitana de Barcelona va començar a donar servei als ciutadans l’1 de gener de 2019 i actualment ofereix assistència a més de 1.800 usuaris i usuàries de tota l’àrea metropolitana de Barcelona. L’operador elèctric metropolità no només compra i ven energia, sinó que també adquireix un compromís amb les energies renovables, ofereix un servei de proximitat amb assessoria personalitzada, utilitza sistemes de transparència en la gestió, aposta per la innovació tot incentivant l’autoconsum i impulsa la participació ciutadana mitjançant la plataforma Decidim Barcelona Energia.

VÍDEO. Declaracions d’Eloi Badia

ÀUDIO. Declaracions d’Eloi Badia

barcelona.cat

About ELCOMUNISTA.NET (71738 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com
A %d blogueros les gusta esto: