Laura Borràs es nega a declarar davant el Tribunal Suprem: ‘No col·laboraré mai amb la injustícia’

Estava citada per quatre delictes que poden sumar fins a quinze anys de presó.

La portaveu de Junts per Catalunya al congrés espanyol, Laura Borràs, s’ha acollit al dret de no declarar en la seva compareixença al Tribunal Suprem. El magistrat Eduardo de Porres l’havia citada a declarar en qualitat d’investigada per delictes de prevaricació, frau a l’administració, malversació i falsedat.

A la sortida de l’alt tribunal Borràs ha afirmat que no declararà fins que hi hagi prova pericial practicada. ‘Quan hi hagi aquesta evidència, declararé gustosament i seré jo qui sol·licitarà poder venir’, ha dit en una atenció als mitjans. ‘Jo em veig obligada a defensar la meva innocència quan en realitat qui m’està portant davant d’aquest tribunal ni tan sols ha presentat les evidències factuals que permetin demostrar la meva culpabilitat’, ha argumentat.

‘Col·laboraré sempre amb la justícia però no col·laboraré mai amb la injustícia’, ha afirmat. Borràs ha estat dins el Suprem menys d’un quart d’hora. Ha assistit al Suprem acompanyada d’una comitiva de diputats i representants de la societat civil per a donar-li suport. Entre els acompanyants hi ha Míriam Nogueras, Ferran Bel, Eduard Pujol, Francesc de Dalmases, Aurora Madaula, Jaume Alonso Cuevillas i Salwa El Gharbi.

vilaweb.cat

About ELCOMUNISTA.NET (82608 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com
A %d blogueros les gusta esto: