Pablo Iglesias diu que la suspensió del tercer grau és ‘una mala notícia’ per al diàleg amb Catalunya

Creu que molts ciutadans tornaran a ‘tenir la sensació que la justícia no sempre és igual per a tots’.

El vice-president segon del govern espanyol, Pablo Iglesias, diu que la suspensió del tercer grau a Oriol Junqueras, Raül Romeva, Joaquim Forn, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez és una ‘mala notícia’ per als que defensen el diàleg amb Catalunya. En una piulada, Iglesias afirma que ha visitat els cinc presos polítics i que no té ‘cap dubte’ sobre el seu ‘compromís amb la democràcia i el diàleg’, encara que no comparteixi ‘en absolut el seu projecte’.

En aquest sentit, diu que no li correspon valorar la ‘qualitat jurídica’ d’una decisió judicial però que sospita que molts ciutadans de Catalunya i del conjunt de l’estat espanyol ‘tornaran a tenir la sensació que la justícia no sempre és igual per a tots’.’Que aquesta sensació s’obri pas és dolent per a la nostra democràcia‘, afegeix.

vilaweb.cat

About ELCOMUNISTA.NET (72954 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com
A %d blogueros les gusta esto: