Ferrusola «continua greu» després de passar la primera nit a l’hospital

L’estat de salut de Marta Ferrusola «continua greu» després d’haver passat la seva primera nit ingressada per diversos traumatismes a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, han informat aquest diumenge a EFE fonts d’aquest centre hospitalari.

Marta Ferrusola, esposa de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol, va ser internada aquest dissabte a la tarda a la Vall d’Hebron després que pel que sembla caigués per una escala de la seva segona residència de Queralbs (Girona).

Des de la seva arribada a l’hospital barceloní en helicòpter, l’esposa de Jordi Pujol ha estat sotmesa a diverses proves per establir l’abast de les lesions sofertes en l’accident domèstic.

L’hospital no ha donat més detalls sobre les lesions que pateix Marta Ferrusola i fonts del centre han indicat que no s’oferiran més dades sobre el seu estat de salut.

Marta Ferrusola, de 85 anys d’edat, va ser traslladada en helicòpter fins al centre hospitalari de Barcelona després d’haver rebut una primera atenció en un hospital de la zona on estiueja, al Ripollès.

elnacional.cat

About ELCOMUNISTA.NET (75058 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com
A %d blogueros les gusta esto: