La Generalitat es personarà en la causa del 3%

Així ho ha demanat el president de la Generalitat al director del Gabinet Jurídic de la Generalitat.

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha demanat aquest dimarts al director del Gabinet Jurídic de la Generalitat, Francesc Esteve, que la Generalitat es personi en la causa del 3% per poder accedir a la instrucció del cas i al sumari.

Segons un comunicat de l’Oficina de Comunicació del president de la Generalitat, aquest primer pas de comparèixer és “del tot necessari” perquè els serveis jurídics de la Generalitat puguin fer una anàlisi del material incorporat a la causa i avaluar si hi pot haver perjudici patrimonial a la Generalitat.

En el cas que, d’una anàlisi de les diligències practicades, se’n desprengui que hi ha hagut un perjudici per la Generalitat, es formularà escrit d’acusació, assegura el text, que destaca que “la Generalitat s’ha de personar per conèixer el material i ho fa en qualitat d’acusació particular per si després de fer l’anàlisi es considerés que ha estat perjudicada”.

elmon.cat

About ELCOMUNISTA.NET (91107 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com
A %d blogueros les gusta esto: