Segon cas d’ofegaments al port de València en una setmana: dos morts després d’haver arribat d’Algèria en vaixell

Fa tot just una setmana que dos menors s’hi van morir en circumstàncies semblants, després de llançar-se al mar per evitar d’ésser repatriats.

Dues persones que viatjaven en un vaixell procedent d’Algèria s’han mort avui a quinze quilòmetres del port de València. Cinc polissons, tots d’entre trenta i cinquanta anys, havien travessat el mar des del nord d’Àfrica en un contenidor precintat al vaixell. El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències els ha assistit, però no ha pogut salvar la vida de dos d’ells, la mort dels quals ja és investigada per la policia científica.

És el segon cas que es produeix a prop del port de València en poc més d’una setmana. Divendres 7 d’agost, dos menors d’aproximadament tretze anys es van morir també en circumstàncies semblants. Un vaixell procedent d’un port africà va informar llavors que dues de les persones que anaven a bord s’havien llançat a l’aigua, segons que es va poder saber després, per a evitar ser repatriats. Els dos cossos van ser trobats per membres de la Guàrdia Civil en aigües del moll Príncep Felip.

vilaweb.cat

About ELCOMUNISTA.NET (87179 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com
A %d blogueros les gusta esto: