Concentració a Barcelona amb motiu de la declaració de Martín Villa, querella argentina 3/9/2020

Us convoquem a la concentració de la Xarxa Catalana i Balear de Suport a la Querella Argentina Nosaltres acusem Martín Villa amb motiu de la declaració de Rodolfo Martín Villa aquest 3 de setembre a l’ambaixada de la República Argentina a Madrid. Aquesta declaració es produirà dins de la instrucció de la Causa 4591/2010 contra el crims del franquisme i la transició del que va ser Governador Civil de Barcelona, Jefe del Movimiento de la província, Ministre de Governació i Ministre de l’Interior, responsable màxim de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat durant la Transició i per tant responsable de les morts i tortures que amb total impunitat es van produir en aquest període.

Denunciarem la impunitat conjuntament amb Marc, el germà d’en Gustau Adolf Muñoz de Bustillo Gallego, querellant a la República Argentina que assenyala Martín Villa com responsable del crim del seu germà, llegirem una carta a Gustau i deixarem unes flors en la seva memòria.

11

Data: 3/9/2020

Hora: de 11 a 11:30 hores

Lloc: carrer Ferran, 34. Barcelona.

Convoca: Xarxa Catalana i Balear de Suport a la Querella Argentina contra els crims del franquisme i la transició.

Persona contacte: Felipe Moreno felimore@gmail.com portaveu de la Xarxa Catalana i Balear de Suport a la Querella Argentina.

22

Al carrer Ferran de Barcelona l’11 de setembre de 1978 va caure mort en Gustau Adolf Muñoz de Bustillo Gallego, un noi de 16 anys que va rebre un tret per l’esquena d’un policia nacional que mai va ser condemnat per aquest crim. No era el primer tret que feria o matava manifestants, la transició va vessar molta sang i la impunitat va deixar actors materials i responsables polítics convertits en funcionaris i càrrecs condecorats pels seus crims. Rodolfo Martín Villa era Ministre de l’Interior i responsable del què passava a carrers i places de l’estat espanyol, no eren fets aïllats eren crims d’estat.

Nosaltres acusem Martín Villa en el nom d’en Gustau, d’en Jordi i de moltes víctimes anònimes que tenen dret a la veritat, la justícia i la reparació.

Carta a Gustau:
Nosaltres acusem Martín Villa (Xarxa Catalana i Balear de Suport a la Querella Argentina i Mesa de Catalunya d’Entitats Memorialistes).

Xarxa catalana i balear de suport a la querella argentina contra els crims del franquisme.

http://www.facebook.com/querella.franquismo
http://xarxaquerellarcontrafranquismo.blogspot.com.es

 

About el comunista (68116 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: