Fem possible el documental sobre Gustau Muñoz, víctima de Martín Villa

El director de documentals Jaume Domènech serà l’encarregat de documentar el cas d’en Gustau Adolf Muñoz de Bustillo Gallego, assassinat per l’esquena per la policia de Martín Villa amb només 16 anys la Diada de 1978. Aquest serà el punt de partida per demostrar que la transició ni va ser pacífica, ni va ser modèlica i que la impunitat i la injustícia han acompanyat a les víctimes d’aquest període a l’estat espanyol fins al dia d’avui. Per poder dur a bon terme aquest interessant i necessari treball de veritat, justícia i reparació cal la solidaritat de totes les persones defensores dels drets humans. Aquest documental posará al descobert la veritat, formarà part de la reparació que s’exigeix i també serà una eina valuosa en la lluita per la justícia que manté en Marc Muñoz de Bustillo pel seu germà.
Si voleu fer una aportació podeu col·laborar a aquesta entrada de Verkami, on trobareu tota la informació sobre el projecte. Moltes gràcies en nom de la família i de les persones amigues i companyes d’en Gustau, també de part de les querellants de la nostra Xarxa.

Aquí teniu un tast:
https://www.youtube.com/channel/UClX09HT7wqGrvElC2Ir_MLQ/

Verkami:https://www.verkami.com/projects/27845-gustau-la-transicio-al-descobert?fbclid=IwAR1UotxTQVQOiRWGLwNNYK81D0ZnL6qF0dca3XA_NkCeAdAb9AzBxrGbPuo

En Marc Aureli Muñoz de Bustillo Gallego amb el director Jaume Domènech en un moment del rodatge.
El director de documentales Jaume Domènech será el encargado de documentar el caso de  Gustau Adolf Muñoz de Bustillo Gallego, asesinado por la espalda por la policía de Martín Villa con solo 16 años el 11 de septiembre de 1978. Este será el punto de partida para demostrar que la transición no fue pacífica, ni fue modélica y que la impunidad y la injusticia han acompañado a las víctimas de este periodo en el estado español hasta el día de hoy. Para poder llevar a buen término este interesante y necesario trabajo de verdad, justicia y reparación hace falta la solidaridad de todas las personas defensoras de los derechos humanos. Este documental pondrá al descubierto la verdad, formará parte de la reparación que se exige y también será una herramienta valiosa en la lucha por la justicia que mantiene Marc Muñoz de Bustillo por su hermano.
Si queréis hacer una aportación podéis colaborar en esta entrada de Verkami, donde encontrareis toda la información sobre el proyecto. Muchas gracias en nombre de la familia y de las personas amigas y compañeras de Gustau, también de parte de las querellantes de nuestra Xarxa.

Aquí tenéis una muestra:
https://www.youtube.com/channel/UClX09HT7wqGrvElC2Ir_MLQ/

Verkami: https://www.verkami.com/projects/27845-gustau-la-transicio-al-descobert?fbclid=IwAR1UotxTQVQOiRWGLwNNYK81D0ZnL6qF0dca3XA_NkCeAdAb9AzBxrGbPuo
Xarxa catalana i balear de suport a la querella argentina contra els crims del franquisme.
http://www.facebook.com/querella.franquismo
http://xarxaquerellarcontrafranquismo.blogspot.com.es

About ELCOMUNISTA.NET (69591 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com
A %d blogueros les gusta esto: